07 квітня 2021 року минуло 3 роки як загинув старшина Мартиненко Руслан Миколайович, командир протитанкового відділення 34 окремого мотопіхотного батальйону 57 окремої мотопіхотної бригади ОК “Південь”.

З квітня 2015 року брав участь в антитерористичній операції на сході України.07 квітня 2018 року, перебуваючи у відпустці, в районі населеного пункту Краснопілля, через ДТП, перестало битися серце захисника України, військовослужбовця військової служби за контрактом Мартиненко Руслана Миколайовича.

Неймовірно важко пережити таке горе кожному, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. А біль рідних від втрати не заживе ніколи, ніщо не зможе загоїти душевну рану від втрати дорогої їм людини. Нехай світлі спогади про учасника АТО, який виконував військовий обов’язок перед Батьківщиною назавжди залишиться у наших серцях.

Саме завдяки таким мужнім українським воїнам більша частина населення нашої країни має мирне небо і тверду віру в перемогу над ворогом, їм ми завдячуємо своїм життям.Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно. Вічна пам’ять Мартиненко Руслану Миколайовичу, захиснику нашої незалежної України.