Наш край завжди славився спортивними здобутками і навіть війна не завадила представникам у різних видах спорту здобувати нагороди на всеукраїнських і міжнародних змаганнях. Багатими виявився на медалі і грудень 2023 року.

Тренер Світлана Іванівна Байда розповіла нашій газеті, що через війну і постійні обстріли її вихованці не мають можливості повноцінно тренуватись вдома, та попри все, виходячи на старт, показують неймовірні результати.

  • Рік, що минає, у спортивному плані вважаю супер-вдалим для своїх вихованців. Це був рік Єгора Мигаля і Дениса Яровенка, вони найкращі. Денис і Єгор ставали чемпіонами на літніх змаганнях і підтвердили свій клас у грудні у Тисовці, – розповідає Світлана Іванівна і додає, що поряд з більш досвідченими вихованцями у її команді з’явились і нові «зірочки». Серед них Аріна Маслюк, яка почала тренуватись у травні, а вже показала четвертий результат на всеукраїнських змаганнях. До бронзової медалі їй не вистачило лише секунди.
  • Радію за Настю Гацок, яка вже виграла дві гонки на чемпіонаті України. Брат Дениса Яровенка, Олексій, теж робить перші кроки у лижному спорті, але виграв класичну гонку. Радію за досвідчену Дарину Мигаль, яка в цьому році стала Майстром спорту, разом з Єгором Мигалем вони є стипендіатами голови Сумської ОВА. Успішні виступи – це результати тренувань, на жаль, маємо це робити за межами рідного Краснопілля через обстріли, тож вже 11 січня змушені залишати селище і їхати на тренувальний збір.

Та попри все віримо в Перемогу України, що будемо повноцінно тренуватись вдома і радувати новими перемогами жителів Краснопільщини.

Джерело:
https://krasnews.com.ua/sport/trener-svitlana-bajda-rik-shho-mynuv-u-sportyvnomu-plani-vvazhayu-super-vdalym-dlya-svoyih-vyhovancziv/
03.01.2024
СПОРТ
Тренер Світлана Байда: “Рік, що минув, у спортивному плані вважаю супер-вдалим для своїх вихованців”