У січні 2024 року на навчально-тренувальній базі зимових видів спорту “Тисовець” відбулися Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат з лижних гонок, пам’яті загиблих захисників України. Переможцями та призерами стали Краснопільські лижники.

Яровенко Денис здобув три перемоги, у всіх трьох дисциплінах йому не було рівних. Маслюк Аріна зайняла два третіх місця у гонках класичним та вільним стилем. Гацок Анастасія зайняла друге місце у спринті.

З 1 по 4 лютого 2024 року в “Тисовці” відбулася шоста зимова Гімназіада з лижних гонок. Змагалися спортсмени у трьох дисциплінах: спринт класичним стилем, гонка класичним стилем та гонка вільним стилем. Краснопільчанин Мигаль Єгор виборов три перших місця та став абсолютним чемпіоном Гімназіади. Яровенко Денис у своїй віковій категорії переміг у гонці вільним стилем та другим був у гонці класичним стилем.

На Всеукраїнських змаганнях серед юніорів, які відбулися у січні, Мигаль Вікторія виконала норматив кандидата в Майстри спорту України. Вітаємо Вікторію та тренера Світлану Іванівну Байду!

Наші спортсмени тренуються, змагаються та показують гарні результати в такий нелегкий для нашої країни час. Бажаємо подальших успіхів у змаганнях, здоров’я та миру!

Джерело:
https://krasnews.com.ua/sport/krasnopilski-lyzhnyky-pokazuyut-garni-rezultaty/
07.02.2024
СПОРТ
Краснопільські лижники показують гарні результати