Якісний розгляд звернень громадян та своєчасне надання відповідей на них – це моменти, яким приділяється постійна увага голови Краснопільської районної ради Віталія Савоненка. Так, голова районної ради, згідно з графіком роботи, за участю начальника управління соціального захисту населення Краснопільської РДА Оленою Лавріненко, зустрічався з жителями Покровської сільської ради з метою вивчення та вирішення їх проблемних питань. Тільки під час безпосереднього спілкування можна почути громадську думку про роботу органів територіальних громад району, вирішити злободенні питаня їх життєдіяльності, допомогти у вирішенні особистих питань та надати консультативну допомогу жителям району.

Громадяни порушили ряд наболілих питань, зокрема стану та ремонту доріг до с.Покровка, можливості введення додаткового автобусного рейсу у середу сполученням Краснопілля – Покровка. Одним з важливих питань було також питання компенсації пільгового перевезення окремих категорій громадян на рейсах міжміського сполучення в межах району.

Під час прийому звернення громадян стосувалися також надання матеріальної допомоги, сприяння у приватизації земельних ділянок для будівництва житла, щодо реєстрації житла для отримання субсидій та інші. Уже традиційно, люди звертаються із питаннями щодо дотримання законодавства у сфері земельних відносин.

На всі порушені питання заявники отримали вичерпні відповіді та роз’яснення. Ряд питань, що потребують детальнішого вивчення, голова районної ради взяв під особистий контроль, а щодо окремих, то були надані доручення працівникам апарату районної ради щодо їх оперативного опрацювання та остаточного вирішення.

Інф. районної ради

Є НОВИНИ? ЦІКАВІ ТЕМИ? ПИШІТЬ motsnyi1976@ukr.net

ТЕЛЕФОНУЙТЕ 050-064-94-14